Drenthe hostess service - over-ons - werkwijze DHS - Spacer DHS - Spacer DHS - Spacer

Drenthe Hostess Service


Werkwijze

Gastvrouwen met meerwaarde
Drenthe Hostess Service staat erom bekend dat ze net even meer doet dan dat er verwacht mag worden. Dit past geheel in de filosofie, welke gericht is op een langdurige relatie, een nauwe samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Drenthe Hostess Service staat garant voor een optimale dienstverlening en een snelle respons op alle wisselende wensen van de opdrachtgever. Onze gestroomlijnde organisatie en vakbekwame crew, zorgen voor de juiste ondersteuning van onze medewerkers in het veld. Factoren, die de meerwaarde bepalen waarmee Drenthe Hostess Service zich onderscheidt.

Hospitality-, event- en horecamedewerkers breed inzetbaar
In de afgelopen periode heeft Drenthe Hostess Service zich gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel op gebied van Hospitality, events & Horeca voor een breed scala aan bedrijven.
De functies waarin onze medewerkers werkzaam zijn onder andere: Gastvrouw/gastheer, winkeldemonstraties, promotieteams, frontoffice medewerkers Ún eventmedewerkers zoals cateringpersoneel, garderobemedewerkers en chauffeurs,

De medewerkers beschikken over ervaring, die ze hebben op gedaan in het bedrijfsleven en bij de desbetreffende opleidingen.

Bij het invullen van een vacature, bezoeken ze eerst de organisatie van de opdrachtgever om zich op de hoogte te stellen van onder andere de organisatiestructuur en cultuur. Aan de hand van een exacte functieomschrijving wordt de juiste kandidaat gezocht.

DHS - Spacer
DHS - Spacer