Drenthe hostess service - diensten - promotieteams DHS - Spacer DHS - Spacer DHS - Spacer

Promotieteams


U wilt uw product onder de aandacht brengen bij een doelgroep

Teams van leuke, enthousiaste promotors delen samples of flyers uit aan uw doelgroep. Dit gebeurt in het centrum van de Noordelijke steden of bijvoorbeeld tijdens een beurs. Door het persoonlijke contact kan meteen ingespeeld worden op de dialoog tussen de promotor en de consument waardoor interactie ontstaat. Door de juiste boodschap mee te geven komt deze beter aan en bereikt u meer.

De teams gaan natuurlijk gekleed in opvallende kleding met uw logo erop maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Van mooie decors tot complete acts, alles wordt uit de kast getrokken om indruk te maken op uw doelgroep.

'Een groot bereik tegen relatief lage kosten'


Store traffic

Heeft u een winkel of winkelketen? Weet uw consument uw winkel niet altijd te vinden of wilt u gewoon simpelweg meer mensen in de winkel krijgen? Dan is een promotieteam voor het genereren van Store Traffic het perfecte middel om meer mensen in uw winkel te krijgen.

De promotiemedewerkers van Drenthe Hostess Service beschikken over de kracht uw klanten te bereiken en te overtuigen. Dus de flyers worden niet alleen uitgedeeld, men wordt daadwerkelijk gestimuleerd uw winkel te bezoeken.

'Uw zaak stroomt binnen de kortste keren vol'


Fotomarketing

Een foto heeft nog steeds een hoge attentiewaarde. Vooral als het moment, de locatie of het decor relevant is, en het publiek dit graag wil vastleggen.

Bij fotomarketing maakt een promotor fotoís van uw bezoekers welke vervolgens direct kunnen worden meegegeven, worden opgehaald in uw winkel of worden gedownload van uw website. Zo creŽert u dus traffic en een blijvende herinnering.

Wij verzorgen alles wat nodig is voor een goede fotomarketingactie, van de eventuele website tot de cameraís.


Sampling

Het uitdelen van een sample van uw product beketend dat uw doelgroep uw product meteen kan proeven en ervaren. Hierdoor wordt uw product rechtstreeks bij de klant op het netvlies gebracht.

Met sampling creŽert u een groot bereik waardoor veel mensen uw product kunnen ervaren. De kosten per contact blijven daardoor laag. Sampling is effectief en de consument vindt het nog steeds leuk om een sample te ontvangen.

Zoekt u een bureau dat goed is in sampling? Gevonden! Wij verzorgen indien gewenst alles, van kleding tot sampletrolleys en alle andere benodigdheden zoals vervoer en opslag.


DHS - Spacer
DHS - Spacer